Vant du siste sommerspillquiz?

Vi har trukket den tredje og foreløpig siste premierunden.

9. juli 2012 12:01

(PressFire.no): De siste tre ukene har vi hatt en sommerspesial av spillquizen vår, hvor vi har delt ut stilige premier til de som tok utfordringen og mestret den.

Forrige uke var den foreløpig siste runden av konkurransen, og premiene som stod på spill var en sort, trådløs Xbox 360-spake, fjernkontroll til spillkonsollen, HDMI-kabel og tre måneders gullabonnement til Xbox Live.

Vi har trukket et tilfeldig navn fra forrige ukes toppliste, hvor de ti med høyest poengsum var med i trekningen om premiepakken. Og den heldige vinneren ble Stian Hetsch!

Som du kan se til høyre så hadde Stian en ivrig deltakelse i sist ukes quiz, og det ga avkastning. (Obs! Vi tar kontakt med vinneren per e-post).

Dette markerer den siste premierunden enn så lenge, men du kan fortsatt bryne de små grå på spillquizen når det måtte passe. Kanskje får du bruk for treningen en annen gang?

spillquizen

Her finner du .


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3