Venter du på «Timesplitters 4»?

Crytek usikker på om det finnes et marked.

12. juni 2012 11:42

(PressFire.no): Du fikk kanskje med deg at «Crysis»-studioet Crytek kjøpte restene av «Timesplitters»-utvikleren Free Radical i 2008.

Siden den gang har det blitt spekulert i om det også betyr at det vil bli pustet liv i «Timesplitters 4»-prosjektet, og Crytek sa at det kunne bli en realitet om utgivere viste interesse.

Men det ser ikke ut til at noen utgivere har tent på tanken, for i slutten av april avkreftet Crytek at spillet er i utvikling.

I et intervju med computerandvideogames.com forteller Crytek-sjefen, Cevat Yerli, nå at de er usikre på om det finnes et marked for spillet:

- Når det kommer til «Timesplitters», er tingen at om vi laget en oppfølger ville ingen ta i mot det utenom fansen. Og vi vet dessverre ikke hvor stor fanbasen er.

Han avslører videre at utgiverinteressen for et nytt «Timesplitters» var laber før Crytek tok over selskapet og at konseptet derfor har utfordringer.

- Likevel hadde «TimeSplitters» en av de morsomte flerspillermodusene noensinne, og G-Face er en sosial plattform for onlinespilling. Jeg elsker idéen om å ha «TimeSplitters» på G-Force, forteller han til cvg.com.

- Jeg skulle ønske vi jobbet på det, men akkurat nå jobber vi ikke med det.

Videre forklarer han at det ville føltes feil å gennomføre kronerulling via Kickstarter for å få spillet utviklet, men at det kan bli aktuelt om folk «virkelig vil ha det».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3