(PressFire.no): Rakk du ikke å prøvespille «Diablo III» under den åpne betahelgen nylig? Da har du nok lyst til å hoppe inn i det demoniske actionrollespillet så fort som mulig.

Utvikler Blizzard har nå sluppet en forberedende guide til utgivelsen tirsdag 15. mai klokken 00:01, som lover deg adgang til det etterlengtede spillet så snart det går.

Hvis du bare har lyst til å komme i godstemning før spillet utgis, kan du ta en titt på åpningssekvensen i bunnen av denne siden.

 

Bedre føre var

Først og fremst må du være i besittelse av spillet. Det aller enkleste er nok å kjøpe det fra en av nettbutikkene som tilbyr det digitalt. Det kommer også til å være døgnåpne arrangementer landet over hvor du kan anskaffe den fysiske utgaven. 

Deretter må du ha en «BattleTag»-konto, innloggingen som brukes i alle Blizzard-spill. Den kan du lage her. Om du har en fra før av så kan du hoppe over dette trinnet.

Hvis du har gjort dette og investert i den digitale utgaven av spillet, står du fritt frem til å laste ned klientfilene på forhånd. Det lar deg installere spillet fra klokken 17:01 den 14. mai.

Selve serverne åpner som sagt ikke før ett minutt over midnatt den 15. mai, men en tidlig installering kan la deg feilsøke de eventuelle problemene som oppstår.

Om du har fulgt alle disse stegene, skal du være klar til å spille storspillet så snart serverne åpner. Blizzard kommer likevel med forbehold om at de må kvotere innlogginger om det blir for stor pågang. Da blir det litt ventetid.

Om du ikke får logget inn i løpet av 40 sekunder på tirsdag, vil du få opp en beskjed som lyder «Error 37». Det betyr at du må prøve igjen. 

Guiden burde ellers være ganske rett fram. Om søker en utfordring får du heller bryne deg på den sylskarpe «Inferno»-vanskelighetsgraden eller forsøke å spekulere på spillets auksjonshus med ekte penger når utgivelsen står for trappene. 

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer