(PressFire.no): Før slippet av «Call of Duty: Modern Warfare 3» og «Battlefield 3» i fjor høst, haglet det med syrlige kommentarer. Drittkastingen var det stort sett EA som sto bak.

Lengst gikk EA-sjefen John Riccitiello som regelrett sa at han ønsket å se «Call of Duty»-serien «råtne på rot». Activision rykket ut og ba om at det måtte bli slutt på drittslengingen.

Ikke tro at denne sesongen med oppladning foran julesalget blir noe annerledes. EA har allerede rukket å brenne av en salve mot Activisions neste «Call of Duty»-spill, som ble avslørt tidligere denne uken: «Black Ops II».

«Black Ops II».

Kritikken og morsomhetene på «Call of Duty» sin bekostning er nok myntet på det at det kommer nye spill i denne serien hvert bidige år.

- Stakkars «Black Ops II», du ser sliten ut. Du burde ta et friår og hvile.

Dette er ordene til produktsjef i EA, Kevin O’Leary, som skrev dette på Twitter like etter at Activision hadde annonsert spillet.

Etterpå fulgte Kevin O’Leary opp med å fremheve sine egne produkter.

- Spent på FPS-konkurransen og på E3 dette året. «Medal of Honor: Warfighter», «Battlefield 3», Frostbite 2…FTW, skrev han.

Frostbite 2 er spillmotoren svenske DICE utviklet til «Battlefield 3», som også Danger Close bruker til «Medal of Honor: Warfighter».

Dette spillet ble vist for første gang under Game Developers Conference (GDC) i San Francisco for et par måneder siden, og vi i PressFire slo av en prat med sjefen i Danger Close - blant annet om hans fascinasjon for norske spesialsoldater.

 

«Medal of Honor: Warfighter» lanseres 23. oktober. «Black Ops II» kommer ut 13. november. Her er trailere fra begge spillene:

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer