(PressFire.no): Oppfølgeren til «Borderlands» (2009) var opprinnelig planlagt sluppet en gang før sommeren. I dag ble datoen formelt avslørt.

Spillet kommer til pc, PS3 og Xbox 360 først den 21. september, står det i en pressemelding.

Det er igjen Gearbox som står bak den samarbeidsfikserte skytespillopplevelsen. Og til «Borderlands 2» forskutteres det mer av det som gjorde det første spillet til en aldri så liten yndling.

 

Best sammen med andre

- Den oppslukende spillmekanikken fra det første «Borderlands» er tilbake og enda bedre i «Borderlands 2». Vi tar denne serien til et helt nytt nivå, sier Christoph Hartmann, president i 2K Games, utgiveren for spillet.

- Det blir flere våpen, flere fiender og oppdrag samt en engasjerende historie der du kommer til å møte nye spillfigurer, fortsetter Hartmann.

Historien tar oss denne gang med til Pandora, der du i rollen som Jack må forsøke å nedkjempe den korrupte Hyperion Corporation-organisasjonen. Som i «Borderlands» kan du enten spille alene, og fokusere på å raske med deg alle oppgraderinger og våpen på egen hånd, eller aller helst: invitere inntil tre andre og samarbeide.

Det første spillet var utvilsomt morsomst å spille på sistnevnte måte.

 

Mer variert og bedre skrudd sammen

«Borderlands 2» ble først avslørt like før GamesCom-spillmessen i fjor høst. På den tyske messen fikk PressFire mulighet til å se spillet for første gang.

Vår mann kunne da blant annet rapportere om langt mer varierte områder, og et spill som virket finpusset og bedre skrudd sammen.

- «Borderlands 2» er et prosjekt preget av lidenskap, tvers igjennom. Resultatet er en oppfølger som har forbedret alle aspekter som fungerte så bra i «Borderlands» mens vi leverer en ny opplevelse på toppen, forteller Gearbox-sjef Randy Pitchford i pressemeldingen.

 

«Borderlands 2» lanseres til PlayStation 3, pc og Xbox 360 den 21. september.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer