Venter du fortsatt på «Diablo III»?

- Vi har siktet oss inn mot en lansering i andre kvartal.

10. februar 2012 08:09

(PressFire.no): Denne etterlengtede oppfølgeren skulle opprinnelig være ferdig i 2011, men det ble i fjor høst klart at utviklerne trengte mer tid.

- Målet vårt er å lansere «Diablo III» tidlig i 2012, sa Blizzard-sjef Mike Morhaime, samtidig som utsettelsen ble kjent.

Senere ble det kjent at Blizzard, basert på tilbakemeldingene fra betaen, nå jobber med store forandringer i spillet. 

Smør deg med tålmodighet

Nå har Activision avslørt et litt mer konkret lanseringsvindu for spillet: «Diablo III» skal være i butikkene i årets andre kvartal – altså en gang mellom 1. april og 30. juni. Det blir med andre ord sommer - og ikke tidlig 2012 før vi får kloa i dette etterlengtede spillet.

Nyheten ble kjent da Morhaime redegjorde for Blizzards finanser, skriver Eurogamer.

Røper snart en dato?

- Vi kan bekrefte at vi har siktet oss inn mot en lansering i andre kvartal. Vi forventer å kunne annonsere flere detaljer rundt lanseringen i løpet av de kommende ukene, sa Morhaime til investorene.

«Diablo III» lanseres altså ikke før om noen måneder. Og da til pc/mac. Men det har vært snakket hyppig om en konsollversjon, også, selv om Blizzard bare nesten har annonsert at det vil skje.

Blizzards Thomas Tippl røpet videre at det kommer «minst to spill» fra denne gjengen i løpet av året, skriver Eurogamer. 

I tillegg til «Diablo III», jobbes det med enda en utvidelse til «World of Warcraft», kalt «Mists of Pandaria», «StarCraft II: Heart of the Swarm» og Blizzards variant av «DOTA». Sistnevnte ble annonsert på fjorårets Blizzcon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3