«Skyrim» med en smak av «Portal 2»

Kan skjule hemmelig oppdrag.

9. februar 2012 11:40

(PressFire.no): Spiller du «The Elder Scrolls V: Skyrim» på pc har du sikkert fått med deg at det er mulig å modifisere spillet med nedlastbare oppdateringer, eller å lage dem selv.

Vi har tidligere skrevet om modifikasjonen som bytter ut dragene med søte små og flyvende ponnier.

Nå kommer «Half-Life»- og «Portal»-skaperen Valve på banen med en modifikasjon som gir deg en space core (tenk GLaDOS) i spillet.

Aggressiv robot

Denne ble laget for å markere at det nå er mulig å laste ned modifikasjoner til «Skyrim» gjennom Steam Workshop.

- For å feire åpningen av Steam Workshop for «Skyrim», har Valve og Bethesta samarbeidet for å bringe «Portal 2»s Space Core-modifikasjonen til deg. Den gir deg en aggressiv liten robot som følger deg på eventyr rundt i Tamriel, heter det i et innlegg fra Valve.

Videre skriver de at dette også fikser et problem med «Skyrim»: det manglet stemmeskuespill fra Nolan North, som eneste store tittel i 2011.

North har tydeligvis bidratt:

- Siden «Skyrim» var det eneste store slippet i 2011 uten Nolan North i seg, kan du se på denne modifikasjonen som en oppdatering som fikser det problemet. Nå kan du inkludere «Skyrim» i Nolan North-seksjonen i spillsamlingen din.

Ruller samtidig ut ny oppdatering

Den samme spilleren har også laget en video som viser hvordan du kan bruke space core til å lage en «Portal 2»-hjelm kalt Dovahcore (se eksempel på dette nederst i saken)

Samtidig har Bethesda nå endelig fått ut versjon 1.4 av spillet, en oppdatering som fikser en rekke problemer og feil.

Oppdateringen skal være ute for Xbox 360 i løpet av morgendagen, og skal ifølge Bethesda også være rett rundt hjørnet til PlayStation 3.

Bethesda sier oppdateringen også skal fikse problemene som har plaget PlayStation 3-utgaven av spillet. Den skal nå være under godkjenning hos Sony.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3