Paul McCartney lager musikk til dataspill

- Håper det vil inspirere som jazz.

1. februar 2012 10:38

(PressFire.no): Beatles-legenden Paul McCartney jobber med musikk til et dataspill. Det kommer frem i et intervju med tyske avisen Zeit.de.

Avisen spør McCartney om han kan se for seg å skrive låter for et dataspill, hvor han svarer at han faktisk allerede er sysselsatt med spillmusikk.

- Jeg ble spurt om jeg kunne se for meg noe sånt, og jeg fant det spennende. I tillegg er det et fascinerende marked, forteller McCartney.

- I dag selger et dataspill mye mer enn en ny cd, og du når et annet publikum. Sannsynligvis vil det på denne måten være mange som hører musikken min for første gang.

Videre forteller han at dette kanskje vil inspirere folk like mye som jazz inspirerte ham.

McCartney avslører dessverre ikke hvilken spillutvikler han jobber for, eller hvilket dataspill han komponerer musikk til, men vi antar at det ikke kommer til å forbli en hemmelighet veldig lenge.

Forrige gang McCartney var involvert i spillutvikling var i anledning «The Beatles: Rock Band», som var et eget musikkspill i «Rock Band»-serien basert på The Beatles-karrieren. 

Foto: Scanpix.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3