«The Witcher 2» får gratis utvidelse

Mye nytt for alle.

23. september 2011 14:26

Datoen for oppdateringen til «The Witcher 2» er spikret. Allerede den 29. september får de som eier spillet gratis laste ned ekstra innhold som skal være større enn hele førsteversjonen av spillet.

Oppdateringen inneholder visstnok 40 nye teknologiske og spillbarhetsmessige oppgraderinger, alle ni DLC-pakkene som har kommet og tre splitter nye moduser.

En ny arena-modus, som du finner i Kaedwan-kongeriket. Her skal du slåss mot fiender du har møtt rundt om i spillet, samt en helt ny fiendetype - Varulver.

Disse arenakampene er tidsbaserte, og du får mer poeng jo kjappere du tar livet av fiendene. Det er også et publikum som står rundt og heier. Om du gjør det bra, med spektakulære kills og god defensiv taktikk, vil de juble.

Skulle du få juling derimot, vil det hagle med råtten frukt og stygge tilrop.

Du kan kjøpe våpen til bruk i arenaen, ta med deg stuff du har funnet i hovedspillet og også leie inn hjelp i form av tre leiesoldater.

Les vår anmeldelse av «The Witcher 2» her!


Vanskeligere spill for hardcore fans

I tillegg til arenaen er det også lagt til en såkalt Dark Mode. Dette er en helt ny vanskelighetsgrad som gir spillerne den ultimate utfordringen i spillet. Om du spiller det slikt vil du ha tilgang til en rekke «mørke» ting i spillet, som tre nye rustningsett, tre nye sverd, tre nye mini-quester og en mengde nye elementer i spillet som har et slikt Dark Mode-tema.

Såpass vanskelig skal denne vanskelighetsgraden være at utvikler CD Projekt lover en premie til den første som kommer seg gjennom spillet. Akkurat hva premien er, eller om den er i spillet eller i den virkelige verden, vet vi ikke enda.

Spillet vil også etter oppdateringen inkludere en ny opplærlingsdel helt i starten. Etter kritikk fra brukerne om at begynnelsen på spillet var for vanskelig er det nå lagt til en quest som på en mer skånsom måte lærer spilleren hvordan spillet funker.

Konsoll-versjonen får også alt

Xbox 360-versjonen av spillet vil også inneholde alt av ekstramaterialer og tilleggsdeler som PC-spillere har, pluss en ny fire-minutters filmsnutt på starten av spillet. Denne vil også legges til PC-versjonen etter release.

Mystisk nok nekter CD Projekt å kalle 360-versjonen en direkte portering, men insisterer på å kalle den en tilpasset versjon - hva nå enn det skal bety.

Konsollversjonen kommer uansett tidlig neste år!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3