Har du lyst til å teste «Battlefield 3»?

Prøv storspillet fire uker før lanseringen.

20. september 2011 15:27

DICE og Electronic Arts har bestemt seg for å gi pc- og konsolleiere muligheten til å betateste «Battlefield 3»s flerspillerdel – en hel måned før spillet ligger i butikkene.

I en pressemelding fra EA står det at alle spillere er velkommen til å delta i den åpne betaen som blant annet tar deg med til undergrunnssystemet i Paris. Operation Métro er kartet som er inkludert, identisk med det PressFire fikk teste i forbindelse med E3-spillmessen i Los Angeles i sommer.

Og det hele foregår i en spillmodus som for «Battlefield»-spillere burde være kjent og kjær: Rush Mode.

NB! Se trailer fra Operation Métro nederst.

Opplev kollektivtilbudet i Paris

Betaen kan lastes ned til PlayStation 3, Xbox 360 og PC den 29. september. De som har forhåndsbestilt pc-utgaven fra EAs Origin-tjeneste, får tjuvstarte to dager tidligere – altså 27. september.

Denne bonusen gjelder også dem som handlet spesialutgaven av «Medal of Honor» – der det ble forespeilet tidlig betatilgang til «Battlefield 3».

NB! Betaen rundes av 10. oktober.

Det er to fraksjoner som barker sammen. Den ene siden angriper M-COM-stasjoner, mens den andre selvsagt må gjøre sitt ytterste for å forsvare våpnene - og seg selv.

Få tilgang til Battlelog

Betaen gir deg tilgang til Battlelog, et sosialt medienettverk som samler statistikk, lar deg dele din fremgang og dine prestasjoner – og selvsagt; gir deg muligheten til å kommunisere med og konkurrere mot venner.

EA gjør et poeng ut av at Battlelog er gratis i pressemeldingen, i motsetning til om du vil ha den hele og fulle opplevelsen av Call of Duty: Elite, et lignende tilbud som Activision ruller ut samtidig med «Modern Warfare 3».

Spetsnaz-styrker har tatt kontroll over deler av Paris. Det første målet i Operation Métro er å få åpnet opp for forsterkninger fra luften. Russerne har nemlig plassert ut anti-luftvåpen i en park, altså disse M-COM-stasjonene.

Når det er gjort, kan det ene laget bevege seg videre. Etter å ha fått kontroll, blir et nytt oppdrag presentert. Du skal lenger inn mot Paris sentrum - og på ferden får du oppleve det franske kollektivtilbudet før det hele munner ut ved Euronext, børsen i den franske hovedstaden. 

Mer om PressFires inntrykk etter å ha spilt Operation Métro, kan du lese her.

«Battlefield 3» lanseres til pc og konsoller 27. oktober. Allerede 29. september kan alle laste ned betaen fra spillets flerspillerdel, to dager tidligere om du har forhåndskjøpt via Origin – eller er den lykkelige eier av Limited Edition-utgaven av «Medal of Honor».

Denne traileren er fra Operation Métro-kartet, og ble sluppet i forbindelse med E3:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3