Test «Mafia II» allerede i dag!

Demoen er nå ute til PC, PS3 og Xbox 360.

10. august 2010 13:10

2K har offentliggjort at demoen nå skal være tilgjengelig på alle tre plattformene det ferdige spillet kommer ut til. Det betyr i praksis at du finner «Mafia II»-demoen på PlayStation Store, Steam og Xbox LIVE Marketplace. Er du en eier av Xbox 360 kan du korte ned ventetiden ved å legge den til i nedlastningskø allerede nå.

Et lite skår i gleden om du bare har tilgang på PlayStation 3, er at det er de såkalte Plus-medlemmene som kan prøvespille «Mafia II» i første omgang. I morgen, onsdag, er den imidlertid mulig å få kloa i for alle, via PlayStation Store.

Eventuelt kan du hente ned en PC-demo fra Steam. Denne finner du her.

«Mafia II» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 27. august. Du har dermed anledning til å teste ut den etterlengtede oppfølgeren til «Mafia» fra 2002 i drøye to uker før fullversjonen er ute i butikkene.

Utvikleren forskutterer at du får mulighet til å oppdage deler av spillbyen, kalt Empire Bay, og at du får mengder av action i løpet av tiden du bruker i selskap med demoen. Empire Bay er inspirert av New York og San Francisco, og historien følger Vito som nylig har gjort seg ferdig med militærtjeneste – og ser frem mot å komme seg opp og frem i underverdenen.

Take-Twos Ben Feder har tidligere skrytt av jobben som utvikleren 2K Czech har gjort med å formidle autentiske spillmiljøer fra 40- og 50-tallets USA.

NB! Demoen er cirka 1 GB stor.

Se trailer her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3