Kreativ leder på «Cyberpunk 2077» har nå gått til Blizzard

Jobbet over tolv år i CD Projekt Red.

24. januar 2019 14:29

(PressFire.no): Det er på karrierenettsiden LinkedIn at kreativ leder på «Cyberpunk 2077», Sebastien Stapiens, avslører at han har byttet arbeidsgiver.

Han har jobbet over tolv år hos CD Projekt Red, hvor seks av dem har dreid seg om «Cyberpunk 2077». Han har ikke bare vært kreativ leder, men også vært ansvarlig for universet og fortellingen.

Fra februar 2013 har han jobbet på det etterlengtede nye spillet fra «The Witcher»-studioet i Polen, men fra januar 2019 har han tatt en ny rolle i Blizzard Entertainment.

Hos Blizzard har han tatt stillingen som kreativ leder, uten at nettsiden avslører hva han nå jobber på.

Det er helt i det blå hvorfor Stapiens har skiltes lag med CD Projekt Red, men det er en viss sjans for at han ikke har noe mer å bidra med på «Cyberpunk 2077».

Foreløpig er det også statusen på «Cyberpunk 2077» helt ukjent – spillet kan være rundt hjørnet, eller flere år unna. Vi anser det imidlertid som ganske sannsynlig at spillet kommer i 2019.

CD Projekt Red viste i fjor endelig fram spillet til presse og med en lengre video, den kan du se under her. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3