Nattmodus, mulighet for doble sikter, nytt våpen og kjøretøy til Vikendi

Nå på testserverne i «PUBG».

23. januar 2019 14:02

(PressFire.no): Denne uka markerte lanseringen av det nye vinterkartet Vikendi på Xbox One og PlayStation 4, men på hælene kommer det også nytt til pc-versjonen.

Nå har utviklerne oppdatert test-serverne med en rekke nyheter for nettopp vinterkartet på pc.

Bizon

Men det kommer også en ny skytedings av typen Bizon – en SMG med hele 53 skudd i magasinet. Den kommer også til å bli tilgjengelig på Erangel.

Ny snøscooter

Vikendi får også en ny snøscooter som er kjappere og bedre håndtering enn den som allerede er tilgjengelig – den vil også erstatte motorsykkelen på vinterkartet. Det påpekes også at den nye snøscooteren er veldig sårbar og tåler lite. Som å kjøre rundt på en dynamittkubbe altså.

Oppdateringen gjør også en rekke endringer til det spillmekaniske – for eksempel at vester nå tar mindre skade og at skade fra granater vil påvirke dem som prøver å skjule bak veldig små ting.

Utviklerne har også justert hvilke type våpen som dukker opp på Vikendi – hvor de har redusert antall SMG og i stedet økt antallet AR, men også redusert antallet DMR.

De har også redusert antallet level 3-hjelmer og vester på Vikendi

Du kan lese om alle nyhetene, endringene og feilfiksinger her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3