Stort og åpent «Star Wars»-spill kansellert

16. januar 2019 11:09

(PressFire.no): Det er Kotaku som har snakket med folk på innsiden av Electronic Arts og som bekrefter at et «Star Wars»-spill fra EA Vancouver er kansellert.

Spillet skal være basert på det Visceral Games og Amy Hennig jobbet på da Electronic Arts valgte å legge ned hele studioet i 2017.

EA Vancouver skal ha overtatt spillet etter nedleggelsen og ha gjenbrukt elementer i et nytt spill med åpen verden – i motsetning til det lineære og historiebasert spillet fra Visceral Games.

Ifølge kildene skal man i spillet ha tatt rollen som dusørjeger eller kjeltring hvor du utforsker flere åpne planeter i «Star Wars»-universet.  Spillet skal ha gått under kodenavnet «Orca» og vært temmelig tidlig i prosessen.

Det var også en del av grunnlaget til at Electronic Arts har valgt å sløye spillet – ifølge ledelsen ville det tatt for lang tid å lage spillet, og derfor har de valgt å gå for et prosjekt som ville være ferdig på et tidligere tidspunkt. Mest sannsynligvis i slutten av 2020.

Kildene hevder videre at Electronic Arts sikter på å ha spillet klart rundt lanseringen av de neste konsollene.

På den positive siden skal ingen ha mistet jobbene som følge av kanselleringen.

Det neste «Star Wars»-spillet fra Electronic Arts ser nå ut til å bli Respawn Entertainments «Jedi: Fallen Order», som foreløpig ikke har blitt vist fram. Foreløpig ser det ut til at det kan bli sluppet høsten 2019.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3