Slik spiller du «Resident Evil 2»-demoen mer enn én gang

Enkelt og greit.

14. januar 2019 10:31

(PressFire.no): Da Capcom for noen dager siden forklarte at de skulle slippe en demo som kun kunne spilles én gang (i tredve minutter), var det nok mange som fnøs ned i Cointreauen sin.

Og det tok knappe halvtimen før det hele var knekt åpent, og folk kunne spille demoen så mange ganger de bare vil – slik gjør du det:

PS4 og Xbox One: Bare lag en ny, midlertidig konto på konsollen. Denne kan så slettes etterpå. Det er bare å lage så mange du orker, ingen kjøp av abonnement på PSN eller Xbox Live er nødvendig.

PC: Du kan lage en haug nye kontoer på Steam også, men en annen variant (som er hakket mer slitsom og som involverer endring av spillfiler) fungerer også. Følg stegene under her om du ikke gidder lage en ny Steam-konto.

1: Høyreklikk på demoen i Steam og gå inn på «properties» og videre til «updates». Skru av synkroniseringen med Steam Cloud.
2: Gå inn på Steam-mappen din, så «userdata», så mappen med Steam-navnet ditt på, så mappen «961440», så mappen «remote». Der er det en mappe som heter «win64_save», som skal slettes.
3: Last ned en achievement-editor for Steam. En slik finnes f.eks. her. Pakk ut og kjør programmet.
4: Se om du finner «Resident Evil 2»-demoen i lista over spill som dukker opp. Hvis ikke, klikk «add game». Dobbeltklikk på spillet, så får du opp alle achievementsene til spillet.
5: Fjern krysset på alle achievementene. Lagre og avslutt programmet.
6: FÆRDIG. Timeren er satt tilbake, og alt er bare velstand. Repeter steg 4 og 5 om du skal spille flere ganger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3