Nå forsvinner Telltale-spill fra Steam

Usikkert hva som skjer.

15. november 2018 16:27

(PressFire.no): Det er i kjølvannet av «nedleggelsen» av Telltale Games at det nå er usikkerhet rundt spillene i katalogen til spillutvikleren.

Det kan nå se ut til at spillselskapet ikke blir slått konkurs, men at verdiene i boet blir flyttet til et nytt selskap som skal håndtere inntekter for kreditorer.

I den prosessen ser det nå ut som spill blir trukket fra visse digitale plattformer – «The Tales of Monkey Island», «Back to the Future», «The Walking Dead Final Season», «Jurassic park», «Wallace & Gromit» og «Poker Night 2» er blant annet trukket fra tjenesten, rapporterer blant annet gamedaily.biz.

Hvis du allerede eier spillene er det fremdeles mulig å laste dem ned og spille dem, men de er ikke til salgs.

Fra hva vi kan se er spillene fremdeles tilgjengelig fra andre plattformer – som GOG.com, PlayStation Store og Xbox Marketplace.

Det er imidlertid kjent at Skybound Entertainment har sikra seg «The Walking Dead» og skal avslutte den siste sesongen, men har foreløpig ikke gitt noe estimat eller opplyst om hva som skjer med de eksisterende episodene.

Samtidig pågår det et søksmål fra tidligere ansatte som mener at Telltale Games brøt loven i oppsigelsesprosessen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3