Nå kan du skru på ray tracing i «Battlefield V»

Hvis du har nytt Nvidia-kort.

14. november 2018 16:30

(PressFire.no): Det var i sommer at Nvidia kunngjorde sine nye grafikkort, noe som skjedde sammen med å tilby støtte for ny grafikkteknologi – såkalt ray tracing.

Med ray tracing kan man blant annet få langt bedre lys- og refleksjonseffekter og de nye Nvidia-kortene er først ute med å tilby denne teknologien i spill.

Teknologien er en banebrytende måte å rendre grafikk i spill på, som tidligere i stor grad har vært forbeholdt svært tidkrevende produksjon av animasjonsfilmer.

Men selv om 20XX-serien av grafikkortene til Nvidia er lansert, så har det latt vente på seg med støtte for ray tracing eller såkalt RTX i selve spillene.

Nå kommer endelig første spill med støtte, og det blir «Battlefield V» som får den æren.

Nvidia har sendt ut ferske driver til kortene sine (416.94), i tillegg har EA oppdatert spillet og til slutt har det kommet en ny Windows-oppdatering som åpner for ray tracing i DirectX 12.

Dermed kan de som har nye Nvidia-kort skru på fancy lys- og refleksjonseffekter når «Battlefield V» slippes i morgen – hvis du ikke allerede har tjuvstarta med EA Origin Access, som fikk tilgang til spillet forrige uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3