Jade Raymond forlater EA etter tre år

Kommer som følge av ny ledelse.

23. oktober 2018 12:19

(PressFire.no): Det er tre år siden Raymond gikk fra Ubisoft til Electronic Arts for å starte et nytt gigantstudio i Montreal, Canada.

Studioet hjalp blant annet med «Star Wars»-spillet som var ledet av Amy Hennig og ble kansellert tidligere i år, men Raymond sitt studio skal også ha vært involvert i «Star Wars Battlefront II».

Nå kommer beskjeden om at Raymond forlater Electronic Arts som følge av en omrokkering i studioet, rapporterer Venturebeat.com.

Ny sjef

Det er Samantha Ryan som tar over roret – og da blir Raymonds Motive-studio en del av hennes ansvarsområde, som også inkluderer EA sin mobilsatsing, Maxis og Bioware.

- Med denne endringen har Jade Raymond valgt å forlate Electronic Arts. I løpet av sin tid hos oss har Jade hjulpet å bygge fantastiske grupper, og vårt prosjekt hos Motive og andre studioer forblir uendret. Vi er takknemlige for alt hun har gjort, og ønsker Jade det beste når hun nå starter på sitt nye eventyr, forteller kommunikasjonsdirektør John Reseburg i kunngjøringen, og fortsetter:

Ukjent framtid

Raymond fikk mye oppmerksomhet rundt lanseringen av det første «Assassin’s Creed»-spillet, som hun var med på å skape.

Hun jobbet også som sjef på det første «Watch Dogs»-spillet.

Det er foreløpig usikkert hva Jade Raymond skal foreta seg etter jobben i EA.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3