Valve åpner opp for at alle får se vinnersjansene i «Dota 2»

Ikke lenger bare i Nederland.

18. oktober 2018 11:32

(PressFire.no): Valve har nå åpnet opp for at alle skal kunne se vinnersjansene for sjeldne ting i «Dota 2» sine loot box-er.

Det kommer etter at en begrenset variant først dukket opp i Nederland – for å tekkes landets nye regler for loot box-er.

I motsetning til spill som «FIFA» med sine «FUT»-pakker, er det i «Dota 2» kun snakk om kosmetiske gjenstander. En loot box vil ofte kunne låses opp ved å spille nok, men kan også kjøpes for ekte penger (enkelte kan kun kjøpes for ekte penger også).

I en vanlig loot box har du en rekke kosmetiske drakter du kan vinne – og du vil alltid få en av disse hver gang du åpner en boks. Du vil derimot ikke få duplikater før du har fått minst én av hver, men i tillegg er det også en sjans for å få en «rare», «very rare» eller «extremely rare»-variant.

Det er sjansene for disse som nå vises. Sjansene for de ikke-sjeldne må du regne ut sjøl, men det er ikke akkurat vrient – er det fem av de, er vinnersjansen for disse én av fem.

Ved å trykke på de sjeldne variantene vil du nå få en diger liste over sjansene dine, som øker for hver loot box du allerede har åpnet. Listen ser slik ut:

Sjansen for å få en av de sjeldne på første forsøk er dermed fryktelig liten, men kappes med fire til fem ganger allerede på neste boks.

I tillegg kan du også bare kjøpe hvert sett separat via Steams innebygde markedsplass.

Den lange liste over vinnersjanser står i sterk kontrast til hvordan EA valgte å løse det med sine «FUT»-kort, der de klumpet sammen alle toppkort til én kategori og så viste vinnersjansene for hele kategorien. Det kan du lese mer om her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3