Mannen bak første «God of War»: - Jeg har ikke spilt det nye spillet

- Som å dra på middag med en dame du er ferdig med, men innerst inne elsker.

18. september 2018 12:10

(PressFire.no): David Jaffe var mannen som ledet utviklingen av det aller første «God of War»-spillet fra 2005 – en stor suksess som satte den svært frittalende spillskaperen på kartet.

Derfor var det også litt overraskende da han plutselig sa opp jobben sin i Sonys Santa Monica Studio og var ikke involvert i noen av oppfølgeren.

Etter det første spillet i «God of War»-serien har Jaffe stått bak «Calling all cars», «Twisted Metal» og «Drawn to death».

Jaffe var heller ikke med på den nye renessansen for serien som årets spill representerte, og nå viser det seg at han heller ikke har spilt det.

- Jeg har ingen ønsker om prøve det. Ikke fordi jeg ikke tror jeg kommer til å elske det, men fordi det føles som å spise middag med en jente som du var helt på knærne etter (som du nå ER ferdig med, men innerst inne du alltid kommer til å elske) og hennes heite, rike, og mye kulere, nye kjæreste, skriver Jaffe på Twitter.

Det nye «God of War»-spillet markerer en ny start for serien, som legger mer vekt på drama og i tillegg har endret perspektivet.

Vår anmelder trillet toppkarakter og kalte det «vakkert og følelsesladet».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3