Nytt «Torchlight»-spill på vei

Kommer neste år.

10. august 2018 13:19

(PressFire.no): Det kommer et nytt «Torchlight»-spill, gitt. Det til tross for at utviklerne bak originalspillene, Runic Games, ble lagt ned i 2017.

«Torchlight» kom ut i 2009, med en oppfølger i 2012. Studioet ble kjøpt av kinesiske Perfect World i 2010, som så la det ned. Grunnen skulle være for å fokusere på «games as a service».

Runic-sjef Max Schaefer startet et nytt studio sammen med tidligere Runic- og Blizzard-ansatte, kalt Echtra Games. Det er disse som nå har annonsert «Torchlight Frontiers».

Vi vet ikke fryktelig mye om spillet enda, men utviklerne sier spillet skal kombinere «hjertet til de tidligere spillene» med en delt, vedvarende og «dynamisk generert» verden.

Spillet skal beholdet hack and slash-gameplayet, der du skal samarbeide med kamerater for å utforske og slåss i ruiner og huler.

De to første spillene var relativt store suksesser. «Torchlight 1» solgte over to millioner eksemplarer, mens oppfølgeren solgte over tre millioner.

«Torchlight Frontiers» kommer til PlayStation 4, Xbox One og pc i 2019 en gang.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3