Nå fjerner de muligheten til å velge kart i «PUBG»

- Fikk bekymringene våre bekreftet.

15. juni 2018 12:59

(PressFire.no): Etter lanseringen av Miramar-kartet rundt juletider var det et stort ønske fra spillerne om å selv kunne velge hvilket kart man ville spille – ikke bare fordi man kanskje ikke likte det ene kartet, men også for å sikre litt variasjon om man er uheldig å få samme kartet mange ganger på rad.

Det ønsket ble innfridd noen måneder etterpå da de lanserte muligheten for å selv velge kart, riktignok med et forbehold om at det er en prøveløsning.

Nå snur de og varsler at de kommer til å fjerne muligheten til å selv velge kart. Det kommer i sammenheng med lanseringen av det nye kartet Sanhok.

- Det har nå blitt klart at våre bekymringer var velbegrunnet, og vi har bestemt at i ikke kan støtte individuelle kartvalg for flere enn to kart, heter det i innlegget.

Ifølge utviklerne er dette fordi flere kart eksponentielt øker antallet separate køer når det kombineres med solo, duo, squad og perspektiv.

Resultatet skal være at det nærmest blir umulig å få finne kamper for enkelte av køene.

Likevel vil de sikre at alle får prøve det nye kart etter lansering, og vil derfor introdusere en egen knapp for å kunne velge Sanhok spesifikt. Erangel og Miramar blir klumpet sammen i et eget valg.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3