Savnet du battle royale fra «Battlefield V»-avdukingen?

- Vi kan ikke snakke om det ennå.

24. mai 2018 09:46

(PressFire.no): Ryktene om at andre verdenskrig igjen kommer tilbake til «Battlefield»-serien stemte på en prikk, men det gikk også rykter om at spillet får battle royale-modus. Det fikk vi ikke høre noe om.

- Vi er store fans av battle royale 

En bruker etterlyser mer luftkamper i gårsdagens trailer og spør spøkefullt om de sparer det til en battle royale-modus med fly.

DICE bruker anledningen til å kommentere om battle royale.

- Vi er store fans av royale-opplevelsen her i studioet og vi tenker at den opplevelsen virkelig passer «Battlefields» storslåtte skala og kart, heter det på den offisielle «Battlefield»-kontoen og fortsetter:

Etter lansering?

Da ryktet om battle royale-modus i ny «Battlefield» dukket opp, skal kilden også ha nevnt at den kunne bli lansert i kjølvannet av lanseringen. Det fordi den ikke kom til å være klar til hovedlanseringen, som blir 19. oktober.

Under gårsdagens avduking kom det også fram at det er planlagt mye rundt spillet i form av innhold og aktiviteter etter lansering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3