(PressFire.no): I flere omganger har det nå vært mulig å teste det nye kartet som foreløpig går under Savage via de eksperimentelle testserverne til «Playerunknown’s Battlegrounds».

Kartet er ikke ferdig og smis sammen med spillerne, noe som er grunnen til at det også legges ut til spott og spe.

I et innlegg forteller de nå om flere planer for kartet, hvor det blant annet skal lanseres et hulesystem.

 

Inspirert av Thailandsk hule

Det er ikke hvilken som helst hule de skal prøve å gjenskape heller, det er Phraya Nakhon-hula i Thailand de har latt seg inspirere av.

I oppdateringen får du se plantegningen hvor det er et gigantisk hull i bakken, hvor hulene er tilgjengelig fra fallskjerm, men hvor det også finnes tre utganger og innganger fra fot.

De påpeker videre at det gjenstår mye arbeid og flere testomganger, i tillegg til at de lover flere spesielle våpen og kjøretøy (inkludert Tuk Tuk) for kartet.

 

Kartvelger

Med snart tre kart i omløp er det også på tide å introdusere den sårt etterlengtede funksjonen for å selv kunne velge kart.

Nå kommer den endelig.

I en oppdatering forklarer de hvilke utfordringer en slik funksjon kan forårsake – spesielt økte tider for å finne spillere som skal spille mot hverandre.

For å forsikre seg om at dette ikke kom til å knekke spillet, skal de ha analysert flere millioner kamper.

- Vi måtte forsikre oss om at vi kan lage en løsning som fungerer for alle regionene til spillerne, inkludert de serverne som naturlig har et lavt antall spillere.

Den andre utfordringen skal ha vært å lage en løsning som fungerte for alle regionene – og de med veldig forskjellige preferanser og spillestiler.

De skal ha samlet tilbakemeldinger fra hele verden, noe som skal ha resultert i skraping av flere løsninger.

Løsningen de nå sitter igjen med, skal angivelig ikke lage noen problemer.

Med den nye løsningen kan du velge hvilke kart du vil spille, eller som du velger vil være i rotasjon. Hvis du har flere kart valgt, vil systemet tilfeldig velge et for deg.

Det utdypes imidlertid ikke hvordan det fungerer for de som spiller på lag med andre spillere.

De sier heller ikke når vi kan forvente at den legges ut i spillet.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer