Plutselig begynte Ubisofts AI-assistent å prate om «Watch Dogs 3»

Sier spillet er under utvikling.

17. april 2018 12:14
Finnes det noen Ubi-spill som IKKE lekkes?

(PressFire.no): For noen måneder siden lanserte Ubisoft sin AI-assistent «Sam», en slags variant av Apples Siri eller Amazons Alexa.

Greia er at du skal kunne stille spillrelaterte spørsmål til Sam, og få svar uten å måtte snakke med noen «ekte» mennesker.

Men nå har Sam kanskje forsnakket seg litt, for om du spør han om «Watch Dogs 3», svarer han rett frem at spillet er under utvikling:

- «Watch Dogs 3» er ikke ferdig enda, men den siste utgaven av spillet jeg prøvde er veldig solid. Utviklerteamet gjør underverker! Jeg gleder meg til at du kan få prøvd det!

Han går ikke akkurat rundt grøten her, og det er én liten bit til i puslespillet. For noen dager siden tweetet den offisielle «Watch Dogs»-kontoen setningen «This is Everything», og slettet den rett etterpå.

Ettersom det sannsynligvis ikke kommer et nytt «Assassin’s Creed» i år, så passer det jo litt med et nytt «Watch Dogs». Hvem vet?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3