Steike mandag! Regn og atter regn i hovedstaden, men heldigvis er PressFire-kontorene ca. 80 prosent vanntett.

Hva har du spilt eller gjort i helga da, kjære vakre leservenn?

Selv har jeg rett og slett ikke spilt så mye forskjellig. Det har gått mye i «PUBG» og «Dota 2», som vanlig, men jeg har også spilt en del «Hot Dogs, Horseshoes & Hand Grenades» til pc.

Det er et VR-spill som prøver å replikere våpen så realistisk som mulig, og når det kommer til fikling og realisme er det ingenting som er så nært virkeligheten som dette.

Hundrevis av ekte våpen du kan plukke ut, et ekstremt nøyaktig fysikksystem og en haug med små detaljer som gjør at du kan bruke mange timer her altså. Sjekk ut denne videoen.

Utvikleren er også veldig aktiv med nytt innhold, så det er som regel noe nytt å prøve hver uke.

Rent VR-messig er det ypperlige greier, og jeg får nesten litt sjelero av å i stå og skyte ned den innendørse skytebanen eller ute i Arizona-ørkenen (spillet har en rekke områder) uten å måtte plukke opp etter meg.

Som en som bare har prøvd å skyte med hagle på ekte én gang, så bor det kanskje en liten redneck-amerikaner i meg likevel?

 

«Molly's Game»

Hva med Jarlemann, som også har blitt sjuk? Jeg tar selvfølgelig æren for det, ettersom jeg satt i hele forrige uke og hostet.

Har du gjort noe skøy i helga?

- Jeg så «Wild Wild Country», som alle burde se.

Og det er?

- En dokumentarserie på Netflix om en sekt i USA på åttitallet. Det er ganske crazy times. Ganske overraska over at jeg ikke har hørt om den historien før, i og med at det var såpass stort. Det var ganske stor mediedekning på den tida også.

- Også så jeg «Molly’s Game». Facinerende historie, litt middels film. Handler om en dame som har holdt en sånn super-high stakes lukket pokerrom, med forskjellige kjendiser og sånt. Starta med 10 000 dollar i buy-in og kunne ende på sånn 250 000 dollar.

Du, vi er en sånn spillside vi. Har du spilt noe da?

- Hadde én chicken dinner i «PUBG» i går. Hadde en sinnsykt fet Kar98-kill. Det var så bra at jeg tok det opp. Ikke så ofte jeg bruker den gønneren.

- Også er jo redningsaksjonen i «Dota» begynt. Jeg har mista over 1300 i MMR (ranking-score) den siste tida...

Jeg lurer på når vi skal slutte å spille det spillet, jeg.

 

Sånn PressFire-messig gjorde vi ikke så mye utrolig spennende forrige uke. Sjukdommen satt litt i den lille redaksjonen vår, så vi tok det med ro.

Vi har derimot jobba hardt med en diger sak om norske investeringer i dataspill rundt om i verden, som kommer ut seinere i dag. Den har mange store tall og er fryktelig interessert for oss som har fulgt nølinga til politikerne når det kommer til bygging av bransjen her hjemme.

Denne uka er det spillquiz på tapeten (hver måned arrangerer Jon Cato Lorentzen og Magnus Tellefsen spillquiz på Tilt i Oslo), også vurderer vi å stikke innom NFI på onsdag, for de skal informere om den internasjonale satsingen på spill.

Ha en fin mandag og en kul uke da, dere!

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer