Ubisoft åpner opp for å la deg endre grunninnstillingene til «Assassin's Creed Origins»

- Lyst på tre dyr istedet for ett?

4. april 2018 12:12
Kontrollpanelet.
(klikk på bildet for en større versjon)

(PressFire.no): Ubisoft åpner opp for at spillerne selv skal kunne tøyse rundt med innstillingene i «Assassin’s CreedOrigins», det melder utviklerne i en bloggpost.

De kaller det hele for «The Animus Control Panel», fordi alt må ha et kult navn virker det som, hvor du skal kunne endre på grunninnstillinger for alt mulig rart i spillet.

Du skal for eksempel kunne endre hvor hardt fiender slår, hvilken modell spilleren har, angrepshastigheter, hvor langt unna fiender ser deg, hitbokser osv.

Du skal også kunne endre hvor mange dyr du kan ha med deg (Ubisoft nevner at du kan endre til i hvert fall tre «animal companions»).

På mange måter føles det som om Ubisoft nå legger til de tøyse-juksekodene som brukte å være i spill før (men som ble erstattet av mikrotransaksjoner), og det er jo utelukkende en bra ting.

Til sammen skal du kunne endre 75 parametere i spillet, innenfor elleve kategorier, når kontrollpanelet blir gjort tilgjengelig neste måned. Det er kun på pc dette kommer, i hvert fall i første omgang.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3