Tirsdagsprat i uke fjorten, 2018

Hva har du spilt i påska?

3. april 2018 13:56
Vi sitter og ser på streams fra
det nye «PUBG»-kartet.

Halleluja, vi er oppstanden igjen! Med Kvikk-Lunch-smaken fortsatt hengende i munnviken er det godt å være tilbake på kontoret for å skrive litt om spill.

Hva har du spilt i langhelga?

Selv har jeg spilt mye «Sea of Thieves», årets skuffelse, og selvfølgelig de typiske rundene i «Battlegrounds» og «Dota 2». Egentlig har jeg som mål å prøve et nytt indie-spill hver helg, men det ble bare rolige runder i kjente spill, gitt.

Kompisgjengen greide å dra i land fire chicken dinners på fem runder med «PUBG» i går kveld, så det er jo kult.

Jeg så også «Ready Player One» på Oslos nye IMAX-stue i helga, og ble omtrent så skuffa som det er mulig å få det. For en klisjéfylt smørje av en film, hvor referansene til dataspill og gamle filmer kommer så tett på hverandre at det ikke føles noe annet enn utrolig påtvunget og nitrist – ispedd et romanse-subplott som fikk meg til å lukke øynene.

Hiv inn tonnevis av cringe, dårlig manus og en haug andre småting som bare irriterte meg... Terningkast 2. Pen film, da.

(Det var forøvrig også «Dr. Strange», som jeg også så. Den var kulere, men litt kjedelig. Terningkast 4.)

Påsketur.
Påsketur.

Jarl-o-rama, hva har du gjort i påska da? Du har jo logget helt ut og vært på fjellet.

- Ja, har vært i Telemark. Ikke stått på ski denne gangen.

Så hva har du gjort?

- Leste en god bok. John Waters sin «Carsick». Den var jævlig bra. Den handler om at han skal haike fra Baltimore til San Fransisco. Han starter med å fortelle hva han ser for seg er bra turer, så hva som kan være dårlige turer, før vi får de faktiske opplevelsene hans – som ikke er sånn som han så for seg i det hele tatt.

- På et tidspunkt får han haik av et halvkjent indieband, som sprer haikingen hans på Twitter. Funny greier.

Fikk du spilt noe da?

- Ja, ett «brettspill», jeg har jo vært på hytta. «Rummikub», som jeg aldri hadde hørt om før.

Det er jo eeeeldgammelt.

- Ja, men det er moro da. Du hiver ut masse tall (du starter med 14 forskjellige), og skal legge ut tall med samme farge eller bygge opp rekker og linjer med stigende eller like tall. Litt som «Scrabble» med tall.

Jarle vil også at jeg skal fortelle folk at han har brukt mye tid med sin nye rørforsterker. Den er et beist på 40 kilo, og kostet sikkert alt for mye penger. Jarle er en sånn der audiofil dude, skal vite.

Ellers er det lite som skjer på PressFire-kontoret denne uka. Vi tar det heeelt med ro.

Ha en fin tirsdag da, dere!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3