Nå kommer ny knapp for å teste nye elementer i «PUBG»

Starter med squads for åtte spillere.

22. mars 2018 10:22

(PressFire.no): «Playerunknown’s Battlegrounds»-utviklerne kunngjør nå en helt ny knapp i spillet, som er myntet på å teste nye moduser i spillet.

Event Mode sammenlignes med Custom Game, men hvor de i perioder vil teste spesielle moduser og parameter. Det påpekes også at innholdet i modusen sannsynligvis bare vil være tilgjengelig i en begrenset tidsperiode.

Først ut er en ny modus som samler lag med åtte spillere og som legger ut dobbelt så mange rifler på kartet som vanlig. I innlegget mener de selv at dette ikke er spesielt spenstig endring, men at dette bare er for å teste vannet. De lover spennende ting i modusen etter hvert.

Nå i første runde vil modusen også kun være tilgjengelig for tredjepersons perspektiv og på Erangel.

For de som har tilgang til testserver-versjonen av spillet er knappen allerede implementert, men den normale versjonen vil sannsynligvis få tilgang ganske snart. Modusen er heller ikke rangert.

Samtidig kunngjør de også at nødbluss vil bli lagt til spillet, uten noen større forklaring på hvordan den vil fungere i spillet.

OBS! Nødblusset tilkaller spesielle forsyningskasser og har vært tilgjengelig på testserverne i custom games.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3