Will Wright.

(PressFire.no): Det har gått nesten ti år siden Wii Wright ga ut sitt siste spill, «Spore», til heller smålunken kritikk verden over.

Mannen bak en rekke storspill som «Sim City» og «The Sims», bomma kanskje litt med ambisjonsnivået på spillet som skulle følge livet helt fra enkelt-celle-nivå opp til galaktisk supermakt.

Men nå er han tilbake igjen, og under GDC i San Fransisco avslørte han spillet han har begynt å jobbe på – kalt «Proxi».

 

Molyneux?

Dette er også mildt sagt ambisiøse greier, skal vi tolke beskrivelsene hans. Kanskje enda mer enn «Spore»-lovnadene vi fikk.

For «Proxi» skal handle om drømmene og opplevelsene dine, og hjelpe deg å finne deg selv.

- Dette er på en måte et spill om selvoppdagelse, et spill hvor vi finner den gjemte «deg», underbevisstheten din, din indre «Id», sier Wright i en video.

- Slik at du kan interagere med den, leke med den og lære fra den. Og underbevisstheten kan lære noe om deg.

Dette er vanvittige greier å skulle lage et spill ut av, men Wright mener at de skal få det til ved å «dra minner ut av deg, unike ting som gjør deg den du er».

 

Konkurranse

Mer vet vi ikke om spillet, annet enn at Wright har lansert en konkurranse for spillutviklere som ønsker å være med på moroa.

Han leter nemlig etter en 3D-artist som kan hjelpe han å lage dette spillet, og konkurransen består i å lage tre «minner», representert av 3D-modeller.

Så om du har lyst til å jobbe med Wright på et ekstremt ambisiøst prosjekt, og har lyst til å hjelpe meg med å finne meg selv, så er det bare å hive seg rundt.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer