Nå er EA klar med mikrotransaksjoner i «Star Wars: Battlefront II» igjen

16. mars 2018 17:44

(PressFire.no): Da Electronic Arts så seg nødt til å fjerne mikrotransaksjoner i «Star Wars: Battlefront II» gjorde de det samtidig klart at handling i spillet ikke ville forsvinnet, men gjenoppstå i ny form.

Kritikken rundt spillet var i hovedsak at man kunne kjøpe seg fordeler i konkurransespillet, og at det var enormt mye tid som måtte investeres om man ikke ville betale for fordelene og i stedet spillet seg opp.

Nytt system fra 21. mars

forteller Electronic Arts at det nye progresjonssystemet vil lanseres 21. mars og fra april vil det bli mulig å handle kosmetiske endringer

Den store forskjellen er at det nå ikke blir mulig å bruke ekte penger på å kjøpe seg fordeler i spillet, hvor det kun blir mulig å kjøpe kosmetiske endringer i butikken. Alt som påvirker selve spillet må tjenes i selve spillet.

Butikken åpner i april

Fra april av vil det også bli mulighet for å kjøpe kosmetiske endringer – enten med valutaen du tjener i spillet, eller såkalte Crystals, som du kan kjøpe for ekte penger.

- Disse endringene er et stort steg når vi fortsetter å forbedre kjernen av spillet og legger til nytt innhold. Og det er mye mer på vei. I tillegg til å balansere spillet, vil vi også legge til flere nye moduser til «Star Wars Battlefront II» i de kommende månedene, som kommer til å introdusere flere enestående nye måter å spille på, heter det i innlegget.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3