«Splinter Cell»-comeback i 2018?

13. mars 2018 16:27

(PressFire.no): Det er en Amazon-oppføringer av «Tom Clancey’s Splinter Cell 2018» som har satt liv i ryktene om at snikeserien gjør comeback.

Serien har ikke fått nye spill siden «Splinter Cell: Blacklist» i 2013, men Ubisoft-sjefen Yves Guillemot svarte i 2017 på spørsmål i en AMA på Reddit at serien er blant hans favoritter og at utviklerne jobber med «forskjellige ting, så hold øynene åpne».

I produktet på Amazon står det også «E3TomClancy’sSplinterCell2018_PC», noe som kan tyde på at en avduking vil skje i anledning E3 i juni.

Han utdypet utsagnet i ettertid med at de får mange forslag og skisser rundt serien fra forskjellige interne studioer, og at de vil plukke opp én av dem.

Vår anmelder var i 2013 ikke imponert over «Splinter Cell: Blacklist» og ga det terningkast 3. Han kritiserte det for en uengasjerende historie og for å ha rotete mekanikker.

Vi gjør oppmerksom på at dette kan være varm luft og anbefaler derfor en sunn neve salt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3