Nå kommer nytt «Assetto Corsa»

Blir det offisielle spillet for Blancpain GT-serien.

21. februar 2018 18:41

(PressFire.no): I 2014 kom en ny satsing fra de italienske simulatorveteranene i Kunos Simulaioni de døpte «Asssetto Corsa» – nå myntet på å ta massene.

Det gikk sånn passe – vår anmelder mente det hadde fantastisk kjørefysikk, men at det var upolert og manglet morsomt spill.

kunngjør de et samarbeid med Blancpain GT-serien som det offisielle spillet – spillet får tittelen «Assetto Corsa Competizione».

Ifølge kunngjøringen blir det mulig å oppleve alle bilene og produsentene som deltar i serien og laserteknologi skal ha blitt brukt til å kartlegge banene.

Det loves også dynamisk vær, som «gjenskaper de uforutsigbare forholdene» på for eksempel banen i Ardennes

Foreløpig er det kun pc og Steam som nevnes som plattformer, men spillet utvikles med Unreal Engine 4. Også det første spillet i serien kom først på pc, før det også ble utgitt til PS4 og Xbox One to år etter.

Spillet vil legges ut på Steam i såkalt early access-form i sommer, hvor de vil teste funksjoner og innhold før en endelig lansering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3