Nytt kart til «PUBG» før sommeren

Og ny matchmaking basert på ping rundt hjørnet.

20. februar 2018 19:39

(PressFire.no): Det er i et innlegg at utviklerne informerer om statusen for utviklingen av «Playerunknown's Battlegrounds» og hva som er planlagt i tiden som kommer.

Der redegjør de blant annet for hvorfor matchmaking-systemet ikke har fått den planlagte sorteringen etter ping, som har blitt tilsidesatt for mer fokus på antijuksing.

Nå skal det imidlertid komme et system som grupperer spillere som har lignende ping. De med lavere ping vil bli prioritert, noe utviklerne selv mener vil forbedre spillopplevelsen. Testing av systemet er planlagt for noen regioner denne uka.

De frister også med en lengre avsløring rundt hva som er planlagt rundt spillet i mars, et såkalt roadmap. Der kommer det blant annet fram at planene vil avsløre et nytt kart, som etter planen skal lanseres i løpet av første halvår 2018.

Det avsløres ikke hva man kan forvente av kartet, men det har tidligere vært snakket om en øy i Adriaterhavet, som også kan inneholde snøkledde fjell.

Videre skriver de at det med den nye oppdateringen ikke lenger blir mulig å se andre spillere bak i flyet før man hopper ut i fallskjerm, men heller vil få opp antall spillere som befinner seg i flyet via brukergrensesnittet.

Rapportering via replays endres også, hvor utviklerne vil få en ett minutts videofil fra der du rapporterer mistenkelig juks. Rapporteringen må også skje innen en uke fra spilletiden. Det blir også slutt på å kunne rapportere samme spiller flere ganger via samme replay-fil.

Samtidig vil det komme flere feilfiksinger i den neste oppdateringen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3