«Warcraft III Remastered» rundt hjørnet?

19. februar 2018 14:33

(PresFire.no): Ryktene om oppussede versjoner av «Warcraft III» har gått i lengre tider, men nå kommer det informasjon som gir vann på mølla.

Det har de siste dagene dukket opp informasjon som tyder på at kjente «Warcraft 3»-veteraner har blitt invitert til et hemmelig og lukket «Warcraft»-arrangement hos Blizzard.

Blant annet har flere fra Øst-Europa er i prosessen med å søke om visum for å få reise til USA på arrangementet, som angivelig ikke har lov til å snakke om.

Arrangementet skal være planlagt for slutten av februar og spekulasjonene går nå i hva Blizzard pønsker på, hvor en oppussing av «Warcraft III» er en heit kandidat.

Andre kandidater er «Warcraft IV», utvidelse til «Warcraft III» og en mobilsatsing for «Warcraft».

En av de som er invitert mener at informasjon skal være rundt hjørnet.

Som kjent slapp Blizzard Entertainment en oppusset versjon av «StarCraft» i fjor, og utlyst stillinger som skal «puste nytt liv inn i klassikere».

Det hører også med til historien at det i fjor sommer kom oppdateringer til «Warcraft III» som balanserte spillet, noe som kan tyde på at det planlegges for en ny versjon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3