(Pressfire.no): Det er nettsiden trustedreviews.com som hevder å ha fått klørne i lekkede design-dokumenter som skal stamme fra «Red Dead Redemption 2»-utviklingen – i tillegg til noen skjermbilder som ikke tidligere er lagt ut.

De skal ha mottatt dokumentene så tidlig som i august 2017, men ikke ha offentliggjort informasjone grunne usikkerhet rundt troverdigheten. I ettertid har mye av informasjonen i dokumentene blitt bekreftet i promomateriell, og derfor velger de nå å dele innhold fra lekkasjen.

Det kommer i kjølvannet av at Rockstar Games i forrige uke kunngjorde at spillet blir utsatt til oktober.

 

Tar en «PUBG»?

Der avsløres det blant annet at flerspillerdelen av «Red Dead Redemption 2» vil inkludere en såkalt battle royale-modus. Det er foreløpig uklart om den ligner på modusene slik vi kjenner «Playerunknown’s Battlegrounds» eller «Fortnite».

Dokumentene hevder også at det kommer to andre moduser, kalt Revive and Survive og Money Grab.

Førstnevnte setter to lag opp i en konkurranse om å overleve, hvor du skal ha muligheten til å gjenopplive de på laget innenfor tidsrammer.

I Money Gab skal to lag konkurrere om å hente ut penger fra en spesifikk lokasjon og transporere tilbake til basen – ikke helt ulikt konseptet fra for eksempel «SOS» eller «Hunt: The Showdown».

 

Mer dybde

Dokumentene mener også at miljøene får mer «dybde» i det nye spillet, hvor innbyggerne blant annet har døgnsykluser hvor de blant annet stenger butikkene på natta.

Leilighetene fra «GTA Online» gjør også comeback, men nå i form av telt som kan eies og oppgraderes.

Det hevdes også å komme en app til mobiltelefoner som skal fungere opp mot spillet, hvor det blant annet skal finnes et pokerspill innebygget. I tillegg skal gullgruver, fiske og gjeting av husdyr være en del av spillet.

Dokumentet hevder også at det blir mulig å spille spillet i første persons perspektiv, slik Rockstar Games introduserte med den oppussede utgaven av «Grand Theft Auto 5».

I tillegg gjør den såkalte eagle eye-modusen comeback, men vil denne gangen også brukes til å spore folk, dyr og fisk.

Du kan lese mer informasjon om lekkasjen hos på nettsiden til Trustedreviews.com.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer