O’ salige mandag.

Jeg glemte nesten å skrive en mandagspratsak, jeg! Sånn har det blitt på mine eldre dager.

Hva har du spilt i helga du da?

Her gikk helga med til å dure oppover et fjell i «Celeste» som Madeline, en smånevrotisk jente som ønsker å utfordre seg selv, men som oppdager at fjellet både gir henne superkrefter (i form av et dobbelthopp med krutt i) og en spaltet personlighet.

«Celeste» har vist seg å være et av de pureste og deiligste plattformeventyrene jeg har spilt på lenge. Vi snakker «Super Meat Boy» møter «N+» møter «Bit.Trip» møter «Noe av det beste level-designet jeg har sett».

Tom Erik fikk vondt i ryggen da
vi spilte «PUBG» forleden dag.

Seriøst, kjøp det!

Jeg fikk også gleden av å bli teamet opp med en tilfeldig person i «Battlegrounds», som viste seg å være en skitten juksemaker som drepte alle motspillere fra umulige avstander.

Om du leser dette, din jævla forbanna drittnisse, så vit at jeg ikke har følt sånn glede av å skyte noen i ryggen på lenge. Så får jeg heller bli tagget som en teamkiller i spillet, da.

For øvrig har «PUBG» begynt en trend i vennegjengen. Blant de som spiller spillet går det nå sport i å sende ut snapchat-bilder fra alle chicken dinners som selvskryt, og det er lett å skjønne hva som har skjedd når telefonen plutselig blinker som et juletre og durer ustanselig fra fire forskjellige kontoer.

 

Del 2 av PressFire, Sweet Baby Jarle, har sovet dårlig i natt og er trøtt som fy. Han sover nesten på tastaturet her nå.

Hvorfor det?

- Jeg tror kanskje jeg drakk kaffe for seint. Og spiste for seint.

Var dette fordi du spilte for seint?

- Næsj, jeg ga meg ganske tidlig...

Faen da, jeg kunne jo brukt det i saken her om du hadde spilt for mye.

- Men du kan skrive at jeg brukte natta på å spille «Fortnite» siden jeg var våken da. Det er veldig annerledes enn «PUBG» (Jarle har ikke spilt det før).

Det er jo bra da. Vant du?

- Jeg var ikke så veldig nære noen seier der, for å si det mildt...

Hva annet har du spilt da?

- Litt «Monster Hunter», «PUBG» og «Dota 2». Tror jeg har tapt alle kampene i «Dota» i helga. Jeg så også «Altered Carbon», som Filmpolitiet kalte «steampunk», men mente «cyberpunk».

Med det sovnet Jarle på skrivebordet her, stakkars. Om han har flere skrivefeil i sakene sine enn vanlig så vet dere hvorfor.

 

Jostein «Ass Man» Hakestad anmelder.

Sånn ellers er det ikke mye spennende som skjer denne uka for PressFire.

Vi har anmeldelser av «Fishing Barents Sea» fra Jostein «Jossebass Ass Man» Hakestad på vei, jeg skal anmelde «Celeste» (det blir en femmer) og etter hvert «Inpatient», mens Jarle turer videre med «Monster Hunter» (jeg tror han begynner å like det).

PressFire fikk forøvrig to nye utviklere forrige uke, etter at vår programmerer Ole Gunnar fikk seg ny jobb og ble for opptatt.

Si derfor hallo til Thomas, anmelderen vår som vi hadde glemt også kunne programmere, og Espen (eller bare «The A Game» som vi kaller han, fordi han er så flink på quiz) som skal passe på at nettsida ikke går ned fremover.

Nye koder til dere som støtter PressFire i morra, forresten!

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer