«Lawbreakers» skylder på «PUBG» for dårlig salg

4. januar 2018 11:37

(PressFire.no): Comebacket til «Unreal Tournament» og «Gears of War»-skaperen Cliff «CliffyB» Bleszinski har ikke gått så bra.

Med «Lawbreakers» skulle han på mange måter tilbake til røttene sine i «Unreal Tournament», men salget har gått heller dårlig.

I kvartalsrapporten til utgiveren Nexon skylder de nå på fjorårets største skytesuksess «Playerunknown’s Battlegrounds» for det svake salget.

- Vi hadde høye forventninger til lanseringen, men timingen for lanseringen viste seg å være uheldig, spesielt siden «Playerunknown’s Battlegrounds» kom ut rundt samme tid og gjorde markedsklimaet veldig tøft for første persons skytespill generelt og for «Lawbreakers», heter det i kvartalsrapporten.

«Lawbreakers» får også mesteparten av skylden for at resultatene i Nord-Amerika ikke treffer forventningene.

Bleszinski tok i oktober selvkritikk for måten spillet ble avslørt på og mener det var misvisende for hva det ferdige spillet ble.

Likevel mener spillskaperen at spillet kan bli en suksess over tid.

Skal vi tro Steamspy.com så har spillet kun solgt rundt 80 000 på pc. Det er mer usikkert hva spillet har solgt på PlayStation 4.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3