«PUBG»-sjefen: - Vi har fått telefoner fra Hollywood og Netflix

2. januar 2018 10:41

(PressFire.no): Det er i et intervju med Invenglobal.com at sjefen for PUBG Corp, Chang Han Kim, forteller om innhøstingen av anmeldelser og årets-priser.

Der avslører han også litt om ønskene for framtiden, hvor han ser for seg en framtid hvor spillet har blitt multimedialt.

Kim ønsker at spillet blir en del av flere bransjen, inkludert e-sport, film, drama, tegneserier og animasjon.

- Faktisk har vi fått et par kjærlige telefoner fra flere utviklere i Hollywood og Netflix. Vår drøm er å bygge en nytt-spill-basert kultur på flere måter som dette, og at vi leder den kulturen, forteller han.

Det virker betimelig å også påpeke at spillet i seg selv er inspirert av den japanske kultfilmen «Battle Royal», som igjen er basert på en bok. Fenomenet har også blitt tegneserie - både inspirert av boka og filmene.

En film eller tv-serie basert på «PUBG» kan derfor ende opp med å være inspirert av et spill som allerede er inspirert av en film, som igjen er inspirert av en bok.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3