Ubisoft har lagt fram «Rainbow Six Siege»-planene for 2018

Pluss tre nye operatører og én bane i dag - og får spillet en zombie-modus?

20. november 2017 12:06

(PressFire.no): «Rainbow Six Siege» er spillet «ingen» snakker om, men som har fått en stor og aktiv brukermasse den siste tiden – i overkant av tjue millioner har skaffet seg spillet så langt.

Tidligere i år skapte spillet overskrifter da utviklerne bestemte seg for å skrinlegge en hel sesong med innhold for å heller høre på tilbakemeldinger fra fansen, og for å fikse bugs og andre ting som ikke fungerte helt optimalt.

Det ser ut til å ha gjort spillerbasen enda gladere, og nå som sesong tre av pro-mesterskapet i spillet (som ble avholdt i Brasil) er ferdig, har Ubisoft lettet på sløret på noe av det kommende innholdet – og i 2018 blir det fire sesonger.

Press X to withstand

Men før den tid får vi tre nye operatører og én ny bane, i «Operation White Noise».

Banen er satt til Seoul i Sør-Korea, og er rett og slett en skyskraper du kan rappelere ned siden på. Du har tre etasjer du kan løpe rundt i, og vi ser for oss hektiske kamper rundt heiser og ventilasjonssjakter.

De tre nye heltene/operatørene er Dokkaebi (Sør-Korea) som kan hacke seg inn på telefonene til fiendene (som begynner å ringe, og krever et par sekunder for å slås av), Vigil (Sør-Korea), som kan gjøre seg usynlig for kameraer og droner.

I tillegg får vi Zofia (Polen), som dundrer rundt med en dobbeltløpet granatkaster og som kan reise seg opp av seg selv etter å ha blitt slått ned.

Disse går live på testserverne allerede i dag, og kommer nok live om ikke så alt for lenge. Du kan se mer om disse i videoen nederst i saken.

Neste år

Sesong én i 2018 tar seg av «Operation Chimera», en sesong som skal ta for seg stikkordene «karantine» og «biofare». To nye operatører kommer også denne sesongen, én fra Russland og én fra Frankrike.

I tillegg til Chimera, kommer også «Outbreak», som blir den første store co-op-modusen til spillet. Denne gratismodusen skal vare i fire uker, og inneholde en haug nye kosmetiske ting som er eksklusivt til denne perioden.

Sesong to blir mer tradisjonell, sier Ubisoft, og får to nye italienske operatører – i tillegg til  en ny bane satt til Italia.

Sesong tre skal endre helt på et eksisterende kart (uten at det presiseres hvilket), i tillegg til at operatører fra Scotland Yard i Storbritannia og Delta Force i USA skal legges til.

Lekkasjen.

Allerede lekket?

Det interessante her er at infoen som kom i går, langt på vei bekrefter en tre uker gammel lekkasje fra 4chan. Denne listet opp mye kommende innhold, men det var neppe så mange som tok det seriøst på den tiden.

Det viser seg derimot at listen traff blink på alle navn og roller, og den sier i tillegg at hele «Outbreak»-greia er en zombie-variant – fordi det er noe alle spill tydeligvis må ha for tiden.

I lekkasjen sies det at zombiemodusen får fiender som mumier, taggete zombier, tjukkaser som eksploderer og ...piggsvin som teleporterer seg rundt.

I tillegg sier den at det skal komme et nytt sykehuskart (hostage), et motell-kart (bomb) og et kart satt til en trailerpark (bomb).

Du kan se hele lekkasjen til siden her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3