Sånn var det før.

(PressFire.no): Valve la til det de kalte «Prime Matchmaking» for et års tid siden i «CS:GO». Dersom du la til mobilnummeret ditt og kom deg til rank 21, ville spillet matche deg med andre som hadde gjort det samme.

Dette ville i teorien kunne gi deg litt hyggeligere selskap enn mye av rasket du finner i spillet til daglig.

Det var planen i hvert all, men istedet ble det to grupperinger i spillet, noe Valve sier ikke var helt meninga. Derfor innfører de nå «The Trust Factor», et nytt system som skal gjøre det hele litt mer glidende, og som skal belønne bedre oppførsel.

Ting Valve nå ser på er hvor lenge du har spilt «CS:GO», og de går nærmere inn på Steam-kontoen din. Nå skal nemlig ikke bare hvordan du oppfører deg i «CS:GO» være en del av vurderingen, men også i andre spill på Steam.

For eksempel kikker de på hvor mange ganger en spiller har blitt flagget for å jukse i andre Steam-spill, og hvilke spill du generelt spiller.

Dermed mener de at de skal greie å matche deg med mer likesinnede, snille og flinke folk.

I testrundene som har gått, sier Valve at resultatene har vært positive. I kamper som benyttet seg av Trust-systemet, så hadde spillerne i snitt færre rapporteringer enn de som ikke brukte det.

De ønsker derimot ikke å gå ut med alle de forskjellige tingene de ser på, med begrunnelse i at de ikke ønsker at folk skal sitte og være nervøse i at det skal gå ut over «CS:GO»-rangeringen sin når de spiller andre spill.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer