Sega annonserer en annonsering av en annonsering

Nytt «Valkyria»-prosjekt eller noe sånt. Annonsering.

13. november 2017 13:11

(PressFire.no): Sega, anno 2017, har annonsert at de skal annonsere en annonsering av annonseringen til annonseringen av annonseringen for annonseringen som annonseringen skal være en annonsering av, men ikke for annonseringen, for da skal annonseringen annonseres med en annonse. Kanskje annonseringen legger til rette for enda en annonsering av annonseringen, foran annoss snoonsaonsonansonssnaonsaonsons. Zzzzz.

Whatever. Sega har lagt ut en teaser for en avsløring av et nytt «Valkyria»-spill. Sløret skal dras av prosjektet morgenen den 20. november klokka 04:00 norsk tid.

Det hele skal skje live på denne nettsiden.

Så får vi se da, om det er et nytt «Valkyria Chronicles», en remake av de gamle, eller kanskje det har noe å gjøre med spin-off-spillet «Valkyria Revolution», som kom tidligere i år?

Fåglarna vet. Men den som venter, får svar. «Valkyria»-serien er jo gøy, men annonseringer av annonseringer, dere. Jeg sprekker av spenning. Og av for lite kaffe. Hvor er kaffekanna? Der ja. Mmmmm.

Fin mandag ellers, eller? Kanskje vi burde ha en sånn «det er mandag»-artikkel hver uke hvor vi kan gjespe litt sammen?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3