(PressFire.no): Spillstudioet bak «The Walking Dead»-spillene, Telltale Games, kunngjør nå at de kutter 25 prosent av ansatte. Det utgjør rundt 90 ansatte.

Med kuttet ønsker de «å fokusere på å levere færre, bedre spill med mindre team», heter det i en uttalelse fra selskapet.

Sjefen for Telltale Games mener at de nå blir «mer konkurransedyktige som spillskapere og utgiver av banebrytende historiedrevne spillopplevelser med trykk på høy kvalitet i årene som kommer».

I den anledning skal de også flytte utviklingen over på ny teknologi – i dag leveres Telltale Games-spillene på en egenprodusert motor kalt Telltale Tool.

Telltale Games har hatt suksess med enkelte av de episodebaserte spillene sine, hvor spesielt «The Walking Dead»-spillene har fått mye oppmerksomhet.

I tillegg har de stått bak en egen «Game of Thrones»-serie, «Batman: The Telltale Series», «Guardians of the Galaxy: The Telltale Series», «Batman: The Enemy Within», «The Wolf Among us», «Tales from the Borderlands» og «Minecraft: Story Mode».

Kuttet skal angivelig ikke påvirke noen av de kunngjorte spillene.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer