(trykk for større)

(PressFire.no): I et intervju med Gamespot for et halvårsiden avslørte «Overwatch»-sjef Jeff Kaplan at de hadde leflet med idéen om å ha en katt med som helt

Ikke bare en katt, men en katt som fløy rundt med en jetpack.

Idéen ble skutt ned for å være «for snål», selv om alle på utviklingsteamet elsket konseptet. «Overwatch»-utviklerne har visstnok forkastet en enorm haug med helter som ikke ble bra nok for spillet.

Under Blizzcon i helga avslørte derimot Kaplan og gjengen litt mer om hva i all verden denne katta var, og la frem noen bilder under en paneldebatt.

En av modellene var en tøffingkattepus med fancy briller og vest med jetpack-en på ryggen, mens den andre var en hakket mer realistisk variant: En tjukkas som ligger bakover i jetpack-en som en slask på en sjeselong.

Ifølge Polygon sier Kaplan at ble katten tenkt opp helt i starten av «Overwatch»-utviklingen, men at de følte at de kom til å gli for langt utenfor universet de prøvde å skape dersom den ble med.

En flyvende katt ble for snålt for Blizzard, men en diger sint og snakkende gorilla med briller var helt alright!

For øvrig viste også utviklerne fram en rekke andre konsepter – mange også med jetpack-er – inkludert en krokodille med vinger, en liten ape med flammekaster, et barn med skjegg og en drage med en sigarett i munnviken. Og en hockeyspiller.
Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer