Nå ber «PUBG»-utvikleren om unnskyldning for all juksingen

Setter igang nye tiltak.

3. november 2017 15:30

(PressFire.no): Det er ikke mange minutter siden vi publiserte en sak om hvordan juksere fikk det til å koke over for noen kinesiske spillere som spiller «Playerunknown’s Battlegrounds».

Nå kommer det også en offentlig unnskyldning fra utvikleren av spillet, som lover å gjøre mer.

- Først vil vi beklage for ulempene som jukserne forårsaker og vi beklager at dere ikke får muligheten til å spille «PUBG» i et trygt og rettferdig miljø, heter det innledningsvis i innlegget som ligger ute på Steam.

Videre heter det at utviklerne har gjort så godt de kan for å finne og stenge ute jukserne, men at de er klar over at det er mye jobb igjen.

- Vi vil bruke alle ressurser vi har tilgjengelig for å slåss mot jukserne og legge til rette for et trygt og rettferdig miljø i spillet. Vi vil også fortsette å slå til mot dem som utvikler og distribuerer cheats.

De er nå i prosessen med å få inn nye verktøy for å finne jukserne, men det ruller også ut nye tiltak i dag. I tillegg vil det komme en ny oppdatering neste uke som er myntet på å finne jukserne.

I dag bruker spillet antijuks-tjenesten Battleye, som for to uker siden sa de hadde utestengt nesten 400 000 spillere.

Dette kommer samtidig som de nærmer seg 20 millioner solgte eksemplarer av spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3