Terrorpolitiet sprengte kasse-tv under «Smash»-turnering

Ikke så vanlig syn ute på gata i 2017?

7. oktober 2017 17:45
(Foto: Reddit)

(PressFire.no): I helga foregår en av de mest prestisjefylte «Smash Bros.»-turneringene i Detroit, Michigan: The Big House 7.

Over 2000 smashere samles, inkludert samtlige av toppspillerne, og skal slåss om både heder, ære og en god slump penger.

Men, som alltid når «Smash Melee» på GameCube skal spilles, så er logistikk et lite mareritt. Spillerne foretrekker i stor grad å spille på digre CRT-tver for å minimere såkalt input lag, noe som ikke akkurat er vanlig å se i 2017.

Og i hvert fall ikke ute på gata, skal vi tro politiet.

For en av spillerne i turneringa skal ha satt ifra seg tv-en sin (folk tar gjerne med sine egne også) og tuslet av gårde.

Politiet anså det kanskje som mistenkelig at folk på denne siden av steinalderen fortsatt har tredvekilos tv-er.

Dermed ble bombegruppa tilkalt, og tv-en skal ha blitt ødelagt med en liten eksplosjon.

- Hallen ligger så godt som på grensa til Canada, skriver Wolvenstorm på Reddit.

- Jeg vet ikke om det er grunnen til at sikkerheten er litt større, men noen satte igjen tv-en rett utenfor hallen, så noen ringte bombegruppa, som igjen sprengte den.

Hele «Melee»-samfunnet venter i spenning for å se om Nintendo en vakker dag vil gjenutgi spillet på nyere konsoller. Om ikke annet for håpet om å skånes for kroniske ryggproblemer hver gang en turnering i spillet skal arrangeres.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3