Denne feilmeldingen dukket opp.
Spilling fungerer riktignok enda.

(PressFire.no): Slåssespillet «Fight of Gods», som setter diverse gudefigurer opp mot hverandre i en slags «Street Fighter»-lignende setting, og som kom ut på Early Access for litt siden, ble tydeligvis for mye for Malaysiske myndigheter.

For folk som i dag har prøvd å laste ned spill fra Steam har blitt møtt med lukkede «dører» og en feilmelding som sier at tjenesten «bryter landets lover».

Da spillet først ble sluppet, ble det kritisert av religiøse ledere i Malaysia for måten spillet fremstiller gudeskikkelser, og det ble påstått at spillet kunne skape religiøst uro i landet.

- Spillet vil skitne til den religiøse harmonien i landet, skal sjefen for MCA Religious Harmony Bureau, Ti Lian Ker, ha sagt.

Det toppet seg for landslederne da ekstra slåsskjemper som Jesus og Buddha ble lagt til i spillet, og at mange ønsket at også profeten Muhammad skulle bli lagt til.

Etter at de skal ha tatt kontakt med Valve og bedt de fjerne spillet innen 24 timer eller få ytterligere straff, har de nå sperret hele Steam-butikken for samtlige brukere.

For innbyggerne er det riktignok en smal sak å komme seg rundt DNS-begrensingen, for eksempel ved å bytte fra landets egne internettilbydere sine DNS-servere til Googles, men det gjenstår å se om Valve føyer seg etter kravene fra myndighetene.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer