(PressFire.no): Konkret informasjon rundt det tredje, men egentlig det fjerde, spillet i «Borderlands»-serien lar vente på seg.

Men studioet Gearbox Software legger i det minste ikke skjul på at det er i utvikling, det er bare informasjon og en avduking som uteblir.

I forbindelse med spillkonferansen PAX West kunne sjefen for studioet, Randy Pitchford» i en panelrunde fortelle at 90 prosent av studioet nå jobber med «noe de fleste av dere vil vi skal jobbe på», det rapporterer Gamerant.com.

Det hører også med til historien at Pitchford under GDC i San Francisco tidligere i år demonstrerte hvordan et «Borderlands»-spill kan se ut i Unreal 4 – riktignok påpekte han også at det kun var en teknologidemonstrasjon og ikke et faktisk spill.

Sjefen for 2k Games, Strauss Zelnick, fristet i en kvartalsrapport nylig også med et «nytt spill i en av 2Ks største merkevarer i 2018».

Naturligvis spekuleres det i om det ikke kan være «Borderlands» han sikter til.

Det forrige spillet i serien var et lite sidespor under tittelen «Borderlands: The Pre-Sequel!» (2014), som ble utviklet av nå nedlagte 2K Australia.

Forrige «Borderlands» fra Gearbox Software var «Borderlands 2» fra 2012.

Oppdatering: Sitatet til Pitchford nevner ikke «Borderlands 3» konkret, men «noe de fleste av dere vil vi skal jobbe på». Beklager feilsiteringen. 

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer