Svenske THQ Nordic sikrer seg «Giana Sisters»

22. august 2017 11:46

(PressFire.no): Biblioteket med støvete merkevarer begynner å bli stort hos THQ Nordic, som tidligere var kjent som Nordic Games før de også sikret seg navnet THQ.

Nå sikrer de seg nok en merkevare mange har hatt et forhold til – «Super Mario»-kopien «Giana Sisters».

THQ Nordic kjøper den tyske utvikleren Black Forest Games og dermed også katalogen til studioet, som inneholder «Giana Sisters», «Helldorado» og «Rogue Stormers».

Sjefen for THQ Nordic, Lars Wingefors forteller i kunngjøringen at de har jobbet med studioet i årevis og at deres tekniske kompetanse, sans for art direction og godt spilldesign har overbevist dem om å ta det neste steget og sikre seg hele studioet.

I dagens form skal studioet bestå av femti ansatte.

De punger nå ut 900 000 euro, eller 8,3 millioner kroner med dagens kurs, for studioet. De fem grunnleggerne av studioet får også mulighet til å tjene rundt 450 000 euro prestasjonsbasert i bonuser.

Ifølge kunngjøringen jobber studioet med en uannonsert åpen verden-tittel som er planlagt for pc, PlayStation 4 og Xbox One.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3