Norske «The Secret World» blir tv-serie

Johnny Depps selskap står bak produksjonen.

15. august 2017 11:25

(PressFire.no): Det norske Funcom-spillet «The Secret World» fra 2012 blir tv-serie – det kan Funcom og produksjonsselskapet Infinitum Nihil fortelle i et presseskriv.

I skrivet heter det at serien er basert på universet i «The Secret World», hvor seerne følger agenter under dekke i en underverden hvor hemmelige samfunn slåss mot hverandre.

Depp har rolle som produsent

Piloten skal være skrevet av James V. Hart – mannen som også sto bak «Hook», «Dracula» og «Contact», mens Johnny Depp selv skal være involvert som produsent.

Funcom-sjfen Rui Casais forteller i pressemeldingen at ««The Secret World» er full av hsitoriersom bare venter på å bli fortalt».

- «The Secret World» fanger noen av menneskets største mysterier og spør «hva om?».

Gudrun Giddings, som også var involvert i «Thale», sikret seg rettighetene til «The Secret World» rundt lanseringen av spillet.

- Det er en av de mest rolledrevne og velutviklede spillene jeg vet om. Derfor låner det seg selv naturlig til fantasifulle historier med interessante rollefigurer og en spennende internasjonal tv-serie man kan se i lengre strekk, sier hun i pressemeldingen.

Var fiasko, men gjør comeback?

«The Secret World» fikk stort sett gode anmeldelser rundt lanseringen, men ble en økonomisk fiasko for Funcom. I ettertid har selskapet slitt med å holde hodet over vannet, men fikk en opptur med «Conan Exiles» i januar.

I sommer relanserte Funcom også «The Secret World» som «The Secret World Legends» på Steam med nytt action-rollespill-fokus.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3